Szolgáltatások  »  kerámia bevonat

Innováció az autóápolásban

Nasiol kerámia védelem 3 év garanciával!

Az elmúlt néhány évben nagyot fordult az autóápolási iparág, évről évre új technológiák teszik lehetővé hogy a járművek a legmodernebb felületkezelő anyagokkal legyenek kezelve, ezzel megőrizve annak értékét. Tartósan karcmentes fényezést már több mint 10 éve elérhetővé tette néhány autóipari cég, a modern autólakkok kerámia keménységűek amelyek a prémium kategóriás járműveknél alapkövetelmény.

De mi a helyzet a többi kategóriával, és mit jelent mindez a gyakorlatban?

Ezt a szolgáltatásunk azoknak a jármű tulajdonosoknak ajánljuk akik szeretnék megóvni a járműveiket a karcolásoktól és optikailag a legtökéletesebb látványt szeretnék minden nap az autójukon tudni. A Nasiol egy modern autóápolási termék, amely magában foglalja mindazon tulajdonságokat, amely fontos egy minőségi karcálló és vízlepergető bevonat működéséhez. A Nasiol kerámia használatával a jármű csillogó, karcálló és vízlepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét, valamint megvédi minden olyan környezeti  és mechanikai hatástól mint például az UV sugárzás okozta lemattulás, mosási karcok, savak, lúgok. A Nasiol kerámia bevonat lehetővé teszi új és használt járművek fényezésének kezelését. Kristály szerkezetének köszönhetően a felület teljes kikeményedése után 9H keménységű és karcálló lesz!

 

Technológia!

Kerámia bevonat elkészítésének fontos és meghatározó feltétele az alapos előtisztítás. A lakkrétegbe beleégett port és egyéb szennyeződéseket speciális tisztítófolyadékkal, illetve speciális kozmetikai gyurmával távolítjuk el. A tisztítás típusát minden esetben az autó kora és a szennyeződés mértéke határozza meg.

Használt járművek esetés a kerámia bevonatot megelőzi egy több lépcsős polírozás amely eltávolítja a mikro karcokat a lakk felső rétegéből, valamint csillogó felületet eredményez. Ezt követően finom polírozás következik amely megfelelő alapot és fényt biztosít a kerámia rétegnek. Minden esetben az a cél, hogy optikailag makulátlan felületet érjünk el.

Kerámia bevonat a karosszéria teljes felületére felvihető, festett lakkozott felületek, felnik, üveg felületek, műanyag díszelemek!

 

Száradás és Garancia!

A kerámia bevonattal kezelt járművek minden esetben 24 óra száradást igényelnek, ezalatt nem érheti csapadék, víz és pára! A kezelést követő egy hétben kerülni kell a savas, lúgos magas PH értékű tisztítószereket, ide értve a felni tisztító és bogároldó folyadékokat.