Rólunk

Szeretett autóját sérülés érte, de bizalmatlan egy
ismeretlen autófényező műhellyel szemben?

Sérülés esetén a megfelelő autófényező, karosszériajavító műhely megtalálása, a kárrendezés a legtöbb esetben idegfeszítő, elhúzódó folyamat.

Az Optika Auto küldetésének tekinti, hogy ilyen esetekben Megbízói számára teljes körű, gyors és költséghatékony megoldást kínáljon az autón keletkezett sérülések javítására.

Az általunk végzett autófényezés és egyéb javítási munkák a márkaszervizekhez képest nagyságrendekkel kedvezőbb árakon, de mégis magas minőségben és rövid vállalási idővel kerülnek kivitelezésre, így autója rövid időn belül ismét használatba vehető.
Felmerül a kérdés, hogy miért válassza az Optika Auto-t autója fényezéséhez, karosszériájának javításához – Néhány érv, amely mellettünk szól:

Önnek csak a baleseti bejelentőt kell elhoznia és egy meghatalmazást követően a komplett kárügyet mi intézzük Ön helyett, kárösszegtől függően akár az önrész elengedésével. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy elfogadják a biztosító által felkínált összeget amely sok esetben nem fedezi a javítás költségeit, ezzel szemben ha mi intézzük az biztosítóval a kárrendezést, semmilyen költsége nem merül fel, mindemellett rengeteg időt spórolunk Önnek.