Szolgáltatások  »  műanyag javítás

Az autóiparban egyre nagyobb teret nyer a műanyag karosszéria elemek alkalmazása. Ezek az anyagok hiába rugalmasak mégis könnyen törnek vagy benyomódnak.

Szakembereink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a műanyag javítás területén. A leggyakoribb műanyag elemmel kapcsolatos megkeresés a lökhárítójavítás. Az autók első és hátsó lökhárítója nagyon gyakran sérül az autó napi használata során. Ezek a bosszantó és esztétikailag zavaró sérülések a lökhárító javításával könnyen orvosolhatók. Az autóiparban fellelhető összes műanyag típushoz rendelkezünk javítókészletekkel, ennek köszönhetően sok esetben megmenthetők a sérült, vagy törött karosszériaelemek, amivel Ön jelentős összeget takaríthat meg.

Műanyag elemek javításának menete:

Az elem leszerelését követően a keletkezett sérülés hőkezeléssel visszaállítható az eredeti állapotára, törés vagy repedés esetén műanyag hegesztést kell alkalmazni. Mivel mindkét technológia hőhatással jár, ezért a festék leég a felületről, így a javítást követően mindenképpen újra kell fényezni az adott elemet.

Az autóiparban különböző típusú és tulajdonságú műanyagok előfordulnak, azokat a műanyagokat tudjuk javítani melyek hőre lágyulnak.

Sok esetben nem alkalmazható a technológia, pl.: amerikai autók esetén hő hatására az anyag elillan.

Minden műanyag típushoz beszerezhető egy hegesztő pálca, aminek segítségével oldhatatlan kötést hozunk létre.

Műanyagjavítással kapcsolatban keressen minket bizalommal!